Het spel is uit voor Bryan Linssen

Bryan Linssen heeft jarenlang een meervoudig dubbelleven geleid. Dat valt te lezen in de nieuwste editie van de Weekend, dat de FC Groningen-aanvaller voor de gelegenheid tot “topvoetballer” bombardeert.

foto: Facebook
Shara van den Berg

Als societyverslaggever in de voetballerij ben ik wel wat gewend als het op vreemdgaande voetballers aankomt, maar Bryan Linssen maakt het wel heel bont. Hij houdt het niet bij affaires en eenmalig slippertjes, maar onderhoudt langdurige relaties met meerdere vrouwen. Jarenlang heeft hij dit vol kunnen houden. Hier lijkt definitief een einde aan te zijn gekomen nu een van zijn vriendinnen, Shara van den Berg, de waarheid in de openbaarheid heeft gebracht.

Als in een modern sprookje leerden Bryan en Shara elkaar via Instagram kennen. De twee werden stapelverliefd en hun geluk leek volmaakt, tot Shara op een dag anonieme berichtjes kreeg waarin stond dat zij werd bedrogen. Toen zij in zijn telefoon keek, bleek hij nog altijd een relatie met zijn ex Aukje te hebben. De twee hadden onlangs een huis in Limburg gekocht, waar Bryan regelmatig overnachtte, zogenaamd bij zijn moeder.

Shara verbrak woedend de relatie, maar Bryan wist haar met smeekbedes en emotionele brieven toch weer voor zich te winnen. Ze liet zich zelfs overtuigen om niet drie, maar vijf dagen te gaan werken. Door haar onregelmatige werktijden als grondstewardess had Bryan zo zijn handen vrij voor zijn escapades. Het duurde dan ook niet lang voor Shara erachter kwam dat Bryan weer vreemdging, deze keer met een zekere Naomi uit Den Helder.

Hierop verbrak zij voor eens en voor altijd de relatie en lichtte zij Naomi in over de ware aard van haar geliefde. Zoals we Bryan inmiddels hebben leren kennen had hij meer ijzers in het vuur. Op dit moment is hij op vakantie in Dubai met een nieuwe vriendin, Anouk uit Limburg. Het lijkt erop dat Bryan op geraffineerde wijze zijn vrouwen verspreid over het land uitzoekt. Door de doortastende Shara is hij nu gelukkig verstrikt geraakt in zijn eigen web van leugens.

Shara (tweede van links) tijdens de opnamen van de All you need is love Christmas special
Shara (tweede van links) tijdens de opnamen van de All you need is love Christmas special

Shara en Naomi hebben de handen ineengeslagen en proberen Anouk te behoeden voor het verdriet dat zij gehad hebben. Zo is de cirkel op een treurige manier rond: minder dan twee jaar nadat Shara dergelijke berichten ontving, waarschuwt zij nu anderen voor Bryan.

De vrouwen in Nederland kennen nu de ware aard van de voetballer, maar de vrees bestaat dat Bryan binnenkort zijn carrière in het buitenland voortzet en daarmee een heel nieuw speelveld voor zichzelf ontvouwt. FC Boulevard houdt hem in de gaten.

 

18 reacties op “Het spel is uit voor Bryan Linssen

 1. Er zijn dus nog veel meer voetbalvrouwen dan ik in eerste instantie dacht.
  Zou Michels in 1988 in het hotel zijn hand over zijn hart hebben gestreken bij zo’n situatie en hem 2 keer een half uur hebben gegund?

 2. En dit is niet alles, zo had hij in de tijd dat hij voor Heracles voetbalde ook een vriendinnetje in Hengelo waar hij toen een appartement had. Hij doet kennelijk waar hij goed in is. Op het voetbalveld kan hij ieder weekend zijn pik achterna rennen. Hij misbruikt zijn status als voetballer om de meiden het hoofd op hol te brengen. Met gladde praatjes hengelt hij ze binnen. iedereen bij Heracles wist van zijn dubbelleven. Maar ja, voetballers onder elkaar verlinken elkaar niet. Het is en blijft een beschermd mannen wereldje waar maar weinigen de verleidingen van het “sterren”bestaan kunnen weerstaan. Kun je nagaan wat die voetballertjes met echt talent weten te bereiken bij deze vrouwen. Kudos aan Sharia.

  Bah. Brian is een vies glad mannetje

 3. Nou meneer blijft bezig hoor terwijl hij een vriendin heeft Anouk hoogeds die oogkleppen op heeft golddigger gister weer naakt foto’s mogen zien en betichten die hij naar een vriendin van mij stuurt het houd niet op meneer heeft een privé Snapchat account waar hij zich aftrekt BRESSIE1 en bvdlll op insta … hen foto’s en bewijs voor je

  1. Hier hetzelfde, ik zou zeggen. Breng het naar buiten. Zodat heel Nederland gewaarschuwd kan zijn voor deze man die graag buiten de lijntjes voetbalt.

   1. Klopt helemaal wil anouk hoogers wel persoonlijk spreken mag ze alle berichten lezen en foto’s zien!!!! Heb een heleboel foto’s en berichten die ze mag zien! Zelfde verhaal als de dames hierboven! En ik kwam er ook nog eens achter dat hij een relatie had/ aan het daten was met een moeder van een vriendinnetje van Mn dochter als Anouk wil mag ze alles zien!!!! Ook foto’s en video’s van dr kerel! Dan kan ze dr oogkleppen wegdoen want wat je op beeld hebt staan kan meneer nooit ontkennen!!!! Anouk is niet de enige hij heeft meerdere relaties!!

    1. Hi dames, hebben jullie nog contact met hem? Was het via snap insta whatsapp? Misschien toch even een lesje leren dat dit nu zo hoort? Want zoals ik het nu lees heeft het wel heel druk gehad. Laten we toch niet zomaar gebeuren dat hij hier mee weg komt en het niet naar buiten word gebracht? Ik zou zeggen gooi die foto’s online en z’n gegevens ook!

     1. Hi Laura lijkt mij een top plan meneer heeft zijn insta en Facebook moeten verwijderen en deelt er nu een met zijn “ vriendin “ een van de Anouk die alles lekker geloofd! Ik heb net al meerdere foto’s , video’s ( de aftrek filmpjes ) en app gesprekken verstuurd naar de insta van hun samen b_a_08_11 . De slachtoffers blijven zich verzamelen jullie moeten ook even zijn naam Google zijn ex vriendin heeft ook en interview naar buiten grbracht groot gelijk heeft ze gehad !!! Appt hij juliie ook terwijl Anouk gewoon in zijn app plaatje staat? En aftrekt terwijl hij oo trainingskamp is en met Anouk op vakantie dames STUUR ALLES WAT JE HEBT WE GOT THIS

 4. Bryan Linssen is een narcist.
  Hij zal nooit veranderen! En zijn anoukje trapt overal in. Omdat het een goldigger is.
  Ze heeft zoveel bewijs al gekregen maar toch blijft ze bij hem? Dan ben je toch naïef en op iets uit.
  Bryan Linssen is een ziekeling.
  Hij speelt spelletjes met vrouwen omdat hij een verslaafde is. Geen respect voor de vrouw en niet voor zichzelf .
  Hoelang kan deze jongen hier nog mee weg komen meiden?

 5. Dames. Welk nummer had hij bij jullie laten we die ook gewoon online gooien net zoals zn insta en Snapchat accounts. Word het hem wel eventjes moeilijk gemaakt! Hoe hebben jullie hem ontmoet? Praten jullie nog met hem? Anders kunnen we wellicht een val zetten? Ben er mee eens dat hij een narcist is en Anouk echt haar ogen moet openen. Maar ook dat helden imago moet van Bryan Linssen af.

 6. Bressi1 (BT) op Snapchat. bvdlll op insta . Bizar hoe hebben jullie hem ontmoet ? Hij heeft zware seks issues hij kent geen grenzen . Hij rukte bij mij zelfs ip Snapchat toen hij met zijn muts Anouk op vakantie was . Hebben jullie nog contact met hem? Uit de hoogte geval!! En zijn vriendjes lullen allemaal mee

  1. Via uitgaan ontmoet, geen contact meer. Jij/jullie Snapchat account bestaat volgens mij niet meer. Werd hem net iets te heet geloof ik. Neem aan dat zn telefoonnummer nog wel actief is. Of ging alles via snap en insta?
   Wat gaat ons plan zijn dames?

 7. Ik via insta meneer bleef mij om seks vragen wat ik met hem wilde doen of ik hem goed kon ‘berijden ‘ of ik heftige seks lekker vind .. ik denk dat hij zware seksuele issues heeft ! Hij is bij al zijn vriendinnen geloof ik vreemdgegaan . Bizar dat hij niet kan stoppen en nooit genoeg heeft . Hij appte mij gewoon terwijl Anouk in zijn app plaatje stond met een vakantie foto in Griekenland . Hebben jullie Anouk al alles gestuurd ik wel je kan je naam weg knippen heb haar ook zijn aftel foto’s gestuurd b_a_08_11

  1. Heb je hem ook in het ‘echt’ gezien of was het alleen via insta? Ja volgens mij vind hij het erg moeilijk om een vriendin te hebben. Zn telefoonnummer heeft hij dus nog niet geblokkeerd? Praat je nog met hem.

 8. In het echt gezien ook hij besprong mij zowat , seks gehad daarna appte hij mij elke dag , Snapchats rukkende filmpjes , toen ging ik zijn Google kwam ik een interview tegen van zijn ex vriendin en dat hij NU OOK Gewoon een vriendin heeft Anouk hebben jullie haar al geïnformeerd ???

 9. Charella, heb jij insta. Wellicht kunnen we even contact hebben?
  Jeetje wat raar, maar nu is er geen contact meer? Dat is denk ik best belangrijk. Anouk opent haar ogen niet dus ik denk dat we het gewoon naar buiten moeten brengen richting de pers zodat zn imago naar de klote gaat als lieve charmante jongen.

 10. Geen contact meer beste als jullie allemaal het sturen naar Anouk !! Nee geen contact ik heb nu ook een relatie denk niet dan mijn vriend dit zo chill vind als ik app over een geil voetbal ventje ! Wat had jij voor contact ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.