Voetbalwereld is op zoek naar Zorro

Heel Nederland zit vanavond voor de buis gekluisterd bij de grote finale van Op zoek naar Zorro. Sinds het zendingswerk van Jack van Gelder voor de musical, kijkt ook de voetbalwereld geïnteresseerd mee. Toch zal dit met gemengde gevoelens zijn. Twee bekenden deden namelijk een gooi naar de rol van Zorro, maar hun rol is uitgespeeld.

DonnyDat Kelvin Wormgoor, de broer van De Graafschap-speler Vito, al vroeg naar huis moest, kwam voor niemand als verrassing. Des te harder was de klap toen Dennis de Groot (foto boven) eruit werd gestemd. Hij combineert de looks van zijn broer Donny (RKC Waalwijk, foto rechts) met het zangtalent van George Michael.

Momenteel is Dennis nog leraar Nederlands op een middelbare school, maar hij gaat nu achter zijn grote droom aan. Want ondanks zijn eliminatie in de halve finale, krijgt hij toch een rolletje in de musical Zorro. De jury kon domweg niet om zijn talent heen.

Zo zal eenieder ook moeten toegeven dat ook Roman, Ruud en Tommy waanzinnige Zorro’s zijn. Dat wordt dus genieten vanavond, zeker omdat alle Zorro’s, dus ook Kelvin en Dennis, nog één keer allemaal samen optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.