Ruud Gullit en de Badr-tapes

Soms heeft de redactie moeite om de kolommen gevuld te krijgen. Met name in de zomermaanden is het nieuws soms schaars. Hoe anders is dat dit jaar. Ik heb nog nauwelijks tijd gehad om naar het EK te kijken, zo druk is het in voetbal-showbizzland. Dan heb ik het natuurlijk met name over de scheiding van het decennium: die van Ruud en Estelle Gullit.

Een samenvatting van de gebeurtenissen tot nu toe. Toen Estelle maar bleef pingen met haar oude Blackberry kreeg Ruud argwaan. Toen ze zogenaamd een weekend met Leco naar Ibiza ging, installeerde hij afluisterapparatuur in hun huis. In de hoop haar op heterdaad te betrappen, verstopte hij zich ook nog eens bij Schiphol achter een vuilcontainer. Het is jammer dat niemand hier beelden van heeft kunnen maken.

Ruuds wantrouwen bleek gegrond. Op de gesprekken die hij afluisterde, hoorde hij hoe Estelle uitgebreid haar moeder op de hoogte bracht van de avontuurtjes met Badr Hari. Dit vond Ruud nog niet eens het ergste, hij is zelf immers ook wel eens vreemdgegaan. Nee, wat Ruud vooral trof, was dat ze hem, de bedrogen echtgenoot, smakelijk zaten uit te lachen.

Maar goed, in het leven van Ruud Gullit is niets normaal. Zo heftig als de gebeurtenissen zijn, zo snel is hij er alweer overheen. Vol zelfspot twitterde hij een fotoserie waarin hij aan het stofzuigen is. Je moet wel, als man alleen. Misschien is het grootste nieuws wel dat Estelle dit blijkbaar altijd zelf deed.

En Ruud, die komt wel weer op z’n pootjes terecht. Hij scheidde al twee keer eerder en het zou me verbazen als hij niet ook dit keer weer snel een leuke vrouw aan de haak sloeg. Het blijft toch Ruud Gullit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.