Misverstand in Duitsland rond Sylvie en Leco

Wer fummelt da an Sylvie van der Vaart rum? kopte Bild afgelopen week. Sylvie van der Vaart stuurde een foto via Twitter de wereld in waarop ze in de armen van een vreemde man lag. Een paar uur lang stond Duitsland op z’n kop. Zou Sylvie bij Rafaël weg zijn?

Wij herkennen natuurlijk direct visagist Leco van Zadelhoff op de foto en weten dan ook dat er niks aan de hand is. In Duitsland is Leco blijkbaar minder bekend, want het duurde even voor men daar doorhad dat dit onmogelijk de minnaar van Sylvie kon zijn.

Sylvie zelf kon wel om het voorval lachen en is niet te beroerd het nog even uit te leggen aan Bild. ‘Das ist mein Make-up-Artist Leco, wir haben in Miami gearbeitet. Er ist ein enger Freund der Familie. Das Gute ist, dass bei ihm keine Chance besteht, dass er sich für Frauen interessiert.’

Bild zou beter moeten weten. Een beetje voetbalvrouw wordt omring door stylisten, kappers en visagisten. Sterker nog, steeds meer mannen ook. Aad de Mos bijvoorbeeld. Hij laat zijn haar door niemand anders knippen dan sterrenkapper John Beerens. Door deze regelmatige ontmoetingen zijn de twee vrienden geworden en pakken ze regelmatig een terrasje. Moet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.