Maarten Stekelenburg in feestcafé Bubbels

Het was weer een bewogen weekend in de voetbalwereld. Barcelona is kampioen, Sparta is gedegradeerd en de voorzitter van de FA is afgetreden. Maar FC Boulevard heeft een echte primeur te pakken. In het BNN-programma Loverboys zocht de 18-jarige Liedeke hulp om zich minder ‘sletterig’ te gedragen. Hiertoe ging zij met Valerio Zeno naar feestcafé Bubbels, bekend van de optredens van Glenn Helder, om aldaar aan de verleiding van mannen te weerstaan.

Het goede nieuws is dat Liedeke in haar missie geslaagd is. Het slechte nieuws is dat we in Bubbels, volgens de voice-over een ‘bar vol met hengsten’, ook Oranje-doelman Maarten Stekelenburg zagen. Samen met Jan Vertonghen en Rob Wielaert zat hij zich te bezatten. Van de laatste twee is dit niet zo vreemd. Het seizoen van Vertonghen is afgelopen, Wielaert heeft nooit wat te doen en neemt het er lekker van, maar Stekelenburg wordt geacht zich in Hoenderloo voor te bereiden op het WK.

Stekelenburg en VertonghenDe betreffende uitzending is inmiddels niet meer terug te kijken. FC Boulevard heeft gelukkig tijdig een screenshot gemaakt dat niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

In 1974 liepen we de wereldtitel ook al mis door losbandige spelers, en je zou toch verwachten dat we die fout niet opnieuw maken. We gaan er voorlopig maar vanuit dat de beelden eerder zijn opgenomen. Stekelenburg kan maar beter snel met een verklaring komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.