De problemen van Gregory

Gregory van der Wiel heeft geen relatie met Ellen Hoog. Diverse media meldden dit, maar bij FC Boulevard checken we de feiten. De twee zijn wel goede vrienden. Om Gregory een hart onder de riem te steken in deze tijden van laster zal ik de nieuwe clip van Kleine Viezerik promoten, waarin Gregory een hoofdrol speelt.

Dat doe ik met liefde, want het nummer gaat ook over de problemen van de moderne voetballer. Ze werken zich uit de naad om vrouw en kind te kunnen onderhouden, maar krijgen thuis alleen maar gezeik dat ze niet genoeg thuis zijn.

In de clip zien we Gregory met een bezorgde blik boven zijn HEMA-agenda. Die zit propvol. Donderdagmiddag heeft hij een onduidelijke afspraak in een hotel, ‘s avonds speelt Inter tegen AC Milan en vrijdag heeft hij een persconferentie die tot twee maal toe verplaatst is. Zaterdag moet hij kleding terugbrengen en zondag staat Groningen uit op het programma.

Dan krast zijn vriendin ‘Ik jarig!’ over zijn afspraken op vrijdag. Door alle zorgen krijgt Gregory op het einde een fataal ongeluk. Laat het een oproep zijn aan alle voetbalvrouwen: meisje, luister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.