De ontmoetingen van Lars Veldwijk

Lars Veldwijk is een sociale jongen. Dit jaar knoopte hij een praatje aan met Thulani Serero toen hij deze in Amsterdam toevallig tegen het lijf liep. Het gesprek kwam op de Zuid-Afrikaanse vader van Veldwijk. Serero vertelde dat zijn nationale team nog een kopsterke spits nodig had. Hij belde de bondscoach en korte tijd later maakte Veldwijk zijn debuut tegen Mozambique. Een open instelling naar de wereld toe kan je ver brengen als je de juiste mensen op het juiste moment ontmoet, zo blijkt maar weer.

Monica en Lars

Hier moet bij gezegd worden dat hier ook een dosis geluk bij komt kijken. Ook Jerry de Jong en Freddy Arnou hadden een open blik, maar zij hadden op beslissende momenten pech in hun leven.

Tot voor kort leek Veldwijk een doorsnee voetballersleven. Hij speelde zijn potjes bij KV Kortrijk en was gelukkig met Kelly Loef, die getuige haar Instagram-account geboren lijkt te zijn voor een leven als voetbalvrouw. Na de geboorte van hun zoontje Mason leek het geluk hen toe te lachen.

Het lot besliste helaas anders. Net zo makkelijk als Lars contact had gelegd met Thulani Serero deed hij dat met Monica Geuze. Vanuit het perspectief van Monica was ook hier sprake van de juiste persoon op het juiste moment. Haar relatie met Lil’ Kleine was namelijk net verbroken en ze stond dus open voor een rebound. En wie verschijnt er in haar leven: Lars, een bescheiden jongen, maar fysiek imposant. Kortom, het tegenovergestelde van Lil’.

Lil´ en Monica in gelukkiger dagen

Monica is model en dj, maar feitelijk heeft haar beroemdheid geen legitimering in de vorm van een bezigheid meer nodig. Ze is immers vlogster. De jongste generatie vloggers doet niet eens meer de moeite eventuele talenten te ontplooien. Ze filmen hun dagelijkse bezigheden en jongeren kijken er massaal naar in plaats van hun verkeerde been te trainen, hun huiswerk te maken of op z’n minst naar iets te kijken dat met liefde en aandacht is gemaakt.

Hoe gaat het nu verder? Of de relatie tussen Monica en Lars standhoudt, moeten we nog even afwachten. Met het oog op het WK in 2018 zal Monica de prestaties van Lars in het Zuid-Afrikaans elftal goed in de gaten houden, want een WK is ook voor een spelersvrouw het hoogste. Lil’ Kleine heeft weer een nieuwe vriendin en ook Kelly Loef zal wel weer op haar pootjes terechtkomen, hopelijk in de voetballerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.