FC Boulevard zet sponsoring Piet Velthuizen voort

Net op het moment dat niemand het meer verwachtte, keerde Piet Velthuizen terug in het betaald voetbal. In de Eredivisie nog wel. Fortuna Sittard legde de doelman tot het einde van het seizoen vast. Inmiddels heeft Velthuizen zelfs al minuten gemaakt. Hoewel dat niet helemaal verliep als gehoopt, is het belangrijkste dat hij weer onder de pannen is. Vanaf nu wordt hij elke dag fitter en beter en ik geloof er heilig in dat Velthuizen volgend seizoen een mooi contract heeft bij een Eredivisieclub. Piet komt altijd terug en ik zal hem daarbij helpen waar ik kan.

Op de dag dat Velthuizen tekende, nam ik direct contact op met de commerciële afdeling van Fortuna Sittard. Helaas kent de club niet de constructie van Telstar waarbij een sponsor zich verbindt aan een individuele speler. Spelers, trainers en keeperstrainers zijn immers passanten, maar de supporters en de sponsors blijven. Daarom gaat Fortuna alleen langere relaties aan met sponsors. Een begrijpelijke benadering, maar niet handig voor deze specifieke situatie.

Piet in het programmaboekje van Telstar

Gelukkig wilde Fortuna, geraakt door mijn aangrijpende geschiedenis met Velthuizen en onder de indruk van de zak geld die ik als openingsbod op tafel zette, graag meedenken. Voorgesteld werd dat FC Boulevard een bijdrage zou doen aan het “Fortuna Verbindt”-programma. In ruil hiervoor zal de club zorgdragen dat het shirt van Piet Velthuizen aan het einde van het seizoen bij mij terechtkomt. Mochten de coronaregels het toestaan, zal het shirt mij persoonlijk overhandigd worden bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Dit is overigens de wedstrijd tegen Vitesse, de grote liefde van Velthuizen. De cirkel zal dan rond zijn, voor Piet, maar ook voor mij.

Dankzij de coöperatieve houding van Fortuna Sittard, waar overigens alleen jonge en mooie mensen lijken te werken, word ik toch in staat gesteld Piet te sponsoren en komt het geld bovendien terecht bij het goede doel. Met zijn terugkeer in de Eredivisie sluit FC Boulevard zich aan bij de grote jongens als sponsor van een Eredivisieclub. De site leek een stille dood te sterven, maar geïnspireerd door het doorzettingsvermogen van Velthuizen zal ook ik sterker dan ooit terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.