FC Boulevard sponsort Piet Velthuizen!

Breaking news: FC Boulevard heeft met Sportclub Telstar overeenstemming bereikt over de sponsoring van Piet Velthuizen.

FC Boulevard zal de kosten van het shirt van Velthuizen voor zijn rekening nemen. In ruil daarvoor zal Piet na de laatste wedstrijd zijn shirt feestelijk overhandigen aan Glenn Roddle. Daarnaast zal FC Boulevard vermeld worden in de programmaboekjes van alle resterende thuiswedstrijden, op het scorebord en op het bord bij de hoofdingang.

Aanvankelijk was het plan van FC Boulevard om met goede content geleidelijk naam te maken. Dit ging te traag, omdat er zowel kwantitatief als kwalitatief niet genoeg geleverd werd. Daarom is besloten tot een bescheiden financiële injectie en ontstonden er plannen voor sponsoractiviteiten in het betaald voetbal.

Na de aankondiging dat Velthuizen het seizoen afmaakt bij Telstar, is er snel geschakeld. Velthuizen past met zijn ervaring en kwaliteiten, maar bovenal met zijn uitstraling, uitstekend bij FC Boulevard. Doordat het om slechts een half seizoen gaat, kon er een goede deal worden gesloten. Met Telstar is overeengekomen het exacte bedrag niet wereldkundig te maken, omdat de Belastingdienst en mevrouw Roddle meelezen.

FC Boulevard-boegbeeld Velthuizen in Oranje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.