Alles voor de kleine met de Nûby neuspeer

Glenn Helder heeft een hoop fouten gemaakt in zijn leven. Hij kampte met drank- en drugsverslavingen en zat een gevangenisstraf uit vanwege bedreiging en vuurwapenbezit. Hij zat aan de grond, maar kwam er weer bovenop door zijn twee grote liefdes: muziek en zijn zoontje. Glenn mist nooit een wedstrijd van de kleine Jilani. Nadat Helder vrijdagnacht in feestcafé Bubbels heeft gedrumd, gaat hij zonder te slapen direct door naar het voetbalveld.

Gilani is een kleine Glenn, als we de trotse vader moeten geloven. Hij heeft dezelfde motoriek en mogelijk wordt hij ooit net zo goed als zijn vader. Maar als dat niet het geval is, houdt Glenn nog net zoveel van hem. De liefde gaat zelfs zo ver dat Glenn, als Jilani op z’n 18e met een vriend thuiskomt en vertelt dat hij op ballet wil, samen met hem, en zijn vriend, een roze balletpak gaat kopen.

Ook toen Jilani een baby was had Glenn alles voor diens welzijn over. Als een baby langdurig last van snot heeft, zorgt geveeg met een doekje voor een schrale bovenlip, waarbij het probleem van het snot in de neus nog altijd niet verholpen is. Glenn zoog de neus in zo’n geval gewoon leeg, waarna hij het snot uitspuugde. Als mensen dit vies vonden, werd hij boos: Sodemieter op. Het was snot van mijn kleine. Wat nou, vies!

Het snotprobleem lijkt misschien onbeduidend, maar wie weleens een verkouden baby heeft moeten verzorgen weet beter. Met een verstopte neus kan een baby niet slapen en dat heeft allerhande negatieve gevolgen. Voor alle vaders (en moeders) die minder toegewijd zijn dan Glenn bestaat er de Nûby neuspeer en oorreiniger. De neuspeer is een compact ballonnetje. Knijp dit in, plaats het tuutje in de neus en laat het peertje weer los. Het snot wordt zo eenvoudig uit de neus gezogen. Dankzij de Nûby neuspeer en oorreiniger kan iedereen net zo’n goede ouder zijn als Glenn Helder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.